Det sker Musik/koncerter

Syng med på dine yndlings SHU-BI-DUA hits på Blokhus Torv

I sidste uge væltede hele Danmarks rocklegende Johnny Madsen Blokhus, foran et feststemt publikum. Øllet flød i stride strømme, mens Johnny Madsen skålede med de mange fremmødte fans.

På torsdag går årets sidste band på scenen til dette års torvekoncerter i Blokhus. Der vil igen være masser af kolde drikkevarer og forsyninger, når baren åbner op til endnu en festlig aften i selskab med Hardinger Band.

Hardinger Band er i dag det tætteste, vi kommer på Shu-bi-dua, med de tre originale medlemmer Michael Hardinger, Jørgen Thorup og Kim Daugaard. Hardinger Bands stærke og folkekære bagkatalog er en direkte invitation til en kæmpestor sing-a-long fest på Blokhus torv med hits som ”Hvalen Hvalborg”, ”Står På En Alpetop”, ”Sexchikane” og mange flere.

Til at varme Hardinger Band op, kommer The Pretenders, som er et revivalband fra Brønderslev. De var i 60’erne b.la. kendt for sine mange Hollies-kopier. Repertoiret er i dag udvidet med 70’er/80’er numre m.m. The Prentenders går på scenen kl. 19.00 og Hardinger Band kl. 20.30.

Hvad: Torsdagskoncert på torvet i Blokhus – Hardinger Band
Hvornår: Torsdag d. 8 august kl. 20.30
Pris: Gratis

Tags

Om forfatteren

Avatar

Kristina Kjærgaard Hansen

Journalist, som elsker at skrive om alt der omhandler mad og kultur. Født og opvokset i Flegum, Jammerbugt - men har boet i Aalborg de sidste 11 år. "Jammerbugt vokser på mig, for hver gang jeg kommer hjem og besøger mine forældre, jeg synes området bliver smukkere og smukkere, og jeg vil altid føle mig hjemme her".

Skriv kommentar

Klik her for at poste en kommentar