Om go!Jammerbugt

Velkommen til gojammerbugt!!
Din guide til dit lokalområde – skrevet, fotograferet og fortalt af Team Go – born and raised Jammerboere. Vi er dedikerede til at grave de mange spændende steder og historier frem, opdatere jer med de seneste nyheder og inspirere jer på en troværdig og lækker måde

Vi vil give dig den bedste oversigt over alle de skjulte perler og muligheder som Jammerbugt byder på. Vi har et naturliv som er helt uforligneligt, samt en kystlinie der strækker sig over 100 km. Det giver os et landskab som byder op til leg og opdagelse. 

Hvor tit har du ikke stået op til en weekend og tænkt ”hvad skal vi lave med ungerne” eller ”hvor pokker inviterer jeg gemalen ud og spise på årsdagen?”. Det er det vi er her for – vi åbner Jammerbugt op for dig, og vi vil vise dig hvor meget vores kommune rent faktisk har at byde på. 

Vi er et unikt område rigt på både naturoplevelser, mad, gastronomi, kunst og kultur. Storbyerne har ofte monopolen på mange af de fornøjelser, men Jammerbugten kan sagtens følge med. Vidste du fx at du kan få Brunch hver søndag på Attrup Havnecafé? Eller at verdens bedste gin bliver destilleret lige her på Nordisk Brænderi?

Tak fordi du læser med, og husk at vi tager imod alle tips til indhold med kyshånd – hold dig endelig ikke tilbage.

De bedste hilsner
Team Go!