Det sker For børn Sport og aktiviteter

NYHED: Ny skaterbane i Brovst

foto: Jammerbugt Kommune

Mandag 19. august 2019 åbner en splinterny skaterbane i Brovst. Banen ligger på P-pladsen bag Alanya Pizza. Jammerbugt kommune håber, at Brovst vil tage godt i mod den nye plads. Pladsen er midlertidig og er lavet i forbindelse med arbejdet med at realisere Masterplan Brovst.

Skaterbanen har for nyligt været sat op udenfor DGI Huset i Aabybro til stor glæde for de omkringboende børn og unge. Banen blev sat op i maj for at afprøve et af elementerne i den nye midtbyplan for Aabybro – nemlig en plads foran DGI-huset. Mange forældre har også givet udtryk på de sociale medier, om ønsket for et blivende byrum for deres børn, især alderen 6-12 år. Hele sommeren har det været et særdeles velbenyttet socialt samlested og aktivitetsrum for byens børn i Aabybro.

Som del af realiseringen af Masterplan Brovst opretter Jammerbugt Kommune frem til oktober et Byværksted i Jernbanegade 2. Værkstedet har åbent hver torsdag fra 10 til 16, og du kan komme forbi, hvis du har ideer til, hvordan vi alle kan gøre Brovst til en bedre by. Du kan også skrive dine ideer til plan@jammerbugt.dk.

Tags

Om forfatteren

Avatar

Kristina Kjærgaard Hansen

Journalist, som elsker at skrive om alt der omhandler mad og kultur. Født og opvokset i Flegum, Jammerbugt - men har boet i Aalborg de sidste 11 år. "Jammerbugt vokser på mig, for hver gang jeg kommer hjem og besøger mine forældre, jeg synes området bliver smukkere og smukkere, og jeg vil altid føle mig hjemme her".

Skriv kommentar

Klik her for at poste en kommentar

Instagram

Instagram has returned empty data. Please check your username/hashtag.

Facebook

Facebook Pagelike Widget