Det sker Shopping

NYHED – Matas i Brovst har vundet fornem vækstpris

Matas i Brovst har for nyligt vundet en fornem butikspris, endda én af de mest eftertragtede i hele Matas kæden. De tre seje materialister i Jernbanegade har nemlig formået at nå helt til tops i “Det Lange Seje Træk” – hvilket betyder at de er den butik der har vækstet allermest i hele Danmark i løbet af det sidste år!

Én gang om året bliver der inviteret til en hædersfest for alle de Matas butikker der har udmærket sig særligt i det forgangne år, og ‘guldbilletterne’ til den hæderskronede Stars & Stripes fest hænger ikke på træerne. Men den lille butik i Jernbanegade i Brovst slog alle mastodont forretningerne landet over, men hvordan?

“Vi passer vores biks, og sørger for at kunderne har det godt, så simpelt er det” fortæller Butikschef Maya Munkedal. Den lokale materialist har været rundt omkring i landet efter endt uddannelse, og været med til opstart af butikker, samt uddannet sig til helserådgiver på sin vej til den ønskede Butikschefspost i hjemstavnen Brovst. “Tidligere har jeg været inde som juleassistance, vikar m.m. og det har altid været drømmen om at komme “hjem” fuld tid.” Og i december sidste år, blev den drøm opfyldt, og prisen her er hele butikkens fortjeneste.

Matas Brovst

“En af vores styrker er, at vi alle er uddannede materialister, hvilket betyder at vi til sammen har en mangeårig og bred erfaring i branchen, samt en stor viden og kendskab til vores produkter” fortæller Maya Munkedal. “Det er jo heller ikke nemt at være fysisk butik i dag” tilskynder medarbejder Lone Esbech, som har mere end 40 års erfaring med sig. “Det skal være en oplevelse at handle i en butik i dag, derudover er vi også gode til at servicere vores kunder og opfordre dem til at handle lokalt” uddyber Lone.

“Jeg tror ikke at mange ved, at når de fx bestiller på Matas.dk og afhenter varerne i butikken her, så er det ikke et salg vi får, eller en vare vi plukker her i butikken, men der yder vi den lokale service, at fortælle vores kunder, at de sagtens kan bestille deres varer direkte her i butikken. For med de nye systemer, så bestiller vi direkte på kassen, og så har vi altså varerne hjemme kort tid efter”.

Der er ingen tvivl om, at de tre materialister Maya Munkedal, Line Horslev Christensen og Lone Esbech sætter en stor ære i at servicere deres kunder i lokalområdet. For det er kun med den lokale støtte og loyalitet man kan vinde sådan en pris i dag, når man er en af de små butikker, hvilket Maya også pointerer: “Kunderne her i området er helt sikkert med til, at vi har vækstet som vi har. De kommer her jo fordi de ved, at vi kan være dem behjælpelige, og at vi er villige til at gå den ekstra mil. Sidste jul var der fx blevet forbyttet et par julegaver, så jeg lånte altså Lones bil og kørte ud til den kunde i Janum som havde fået en forkert pakke med hjem. Så kunne begge gaver kunne komme rette sted hen og alle fik en god jul.” fortæller Maya med et smil på læben, og afslutter med et vigtigt citat: “Støt din lokale butik i morgen, handl hos dem i dag!”

Følg de gæve materialister på deres lokale facebookside: Matas Brovst hvor du kan se butikkens åbningstider, tilbud og følge med i deres forskellige konkurrencer.

Tags

Om forfatteren

Avatar

Kristina Kjærgaard Hansen

Journalist, som elsker at skrive om alt der omhandler mad og kultur. Født og opvokset i Flegum, Jammerbugt - men har boet i Aalborg de sidste 11 år. "Jammerbugt vokser på mig, for hver gang jeg kommer hjem og besøger mine forældre, jeg synes området bliver smukkere og smukkere, og jeg vil altid føle mig hjemme her".

Skriv kommentar

Klik her for at poste en kommentar

Instagram

Instagram has returned empty data. Please check your username/hashtag.

Facebook

Facebook Pagelike Widget