Det sker For børn Shopping Tøj/sko

NYHED: Kom til pop-up børneloppemarked i Aabybro – Go!Reuse

foto: Go! Jammerbugt

Go!Reuse er et splinternyt og lokalt pop-up loppemarked hvor du kan komme og sælge dit brugte børnetøj. Eller gøre dig et godt nyt køb! “Vi kender alle sammen godt problematikken, de små vokser så hurtigt ud af deres tøj, at de nærmest aldrig når at slide på det” fortæller arrangør og lokal entreprenør Karina Kjær Bech om baggrunden for at stable arrangementet på benene. Så kom og vær med til et nyt lokalt og bæredygtigt initiativ.

Arrangementet løber af stablen lørdag d. 7 september i DGI Huset i Aabybro. Arrangementet varer kun 4 timer fra kl. 10-14, så ingen skal bruge hele sin lørdag på at få solgt ud af gemmerne. Et bord koster kun 100kr. og er stillet op og står klart ved ankomst. Derudover kan der medbringes tøjstativer, kasser eller hvad man ellers har af udstillingsgenstande.

Entréen koster kun 20 kroner og der vil være opstillet hoppeland for alle ungerne i samme ombæring, samt mulighed for køb af kaffe, snacks og lette anretninger i DGI Huset. “Vi giver den virkelig fuld skrue på det her event” fortæller Karina Kjær Bech. “Det skal være en hyggelig dag for alle dem som køber en stand og de besøgende gæster, så man kan tage ungerne med hele dagen og få hilst på hinanden i en ny social sammenhæng. Vi satser naturligvis også på, at det bliver en kæmpe succes og dermed et tilbagevendende event her i byen”.

Tilmeld dig begivenheden på Facebook lige her: Go!Reuse Aabybro

Det praktiske:

  • Book en stand for kun 100 kr. inklusive bord og kom og sælg dit brugte børnetøj. Der kan sælges børnetøj fra 0-10 år.
  • Booking af stand kan ske til karina@gocommunication.dk eller via en DM til Go!Communication på Facebook.
  • Det er tilladt at medbringe tøjstativer m.m.

Hvor og hvornår:
Lørdag den 7. september fra 10-14.
DGI Huset i Aabybro, Jens Møllers Vej 3
Der kan stilles stande op fra kl. 9.
Entré koster 20 kr. og børn er gratis.

*Først til mølle. Kun 30 stande.

Tags

Om forfatteren

Avatar

Kristina Kjærgaard Hansen

Journalist, som elsker at skrive om alt der omhandler mad og kultur. Født og opvokset i Flegum, Jammerbugt - men har boet i Aalborg de sidste 11 år. "Jammerbugt vokser på mig, for hver gang jeg kommer hjem og besøger mine forældre, jeg synes området bliver smukkere og smukkere, og jeg vil altid føle mig hjemme her".

Skriv kommentar

Klik her for at poste en kommentar