Event/spillesteder Kultur

Koncert med Daimi og Louisiana Jazz på Skovsgård Hotel

foto: Kultunaut

Daimi sætter sin hat, som hun vil og synger så hatten passer – og det swinger helt vildt! Alle kender Daimi og hendes fantastiske stemme, i dag som udtryksfuld jazzsangerinde med Louisiana Jazz som swingende og sprudlende backing band. Oplev Daimi på lørdag d. 13 juli på Skovsgaard Hotel.

Daimi sætter sin hat som hun vil og synger så hatten passer!

…og det swinger helt vildt!

Alle kender Daimi og hendes fantastiske stemme og i dag som udtryksfuld jazzsangerinde med Louisiana Jazz som swingende og sprudlende backing band.

Louisiana jazz har fået nyt medlem, nemlig den legendariske trombonist Vincent Nilsson som i over 40 år har spillet med Radioens Big Band.

Også Tivolis big band har igennem en menneskealder nydt godt af hans medrivende spil, og Louisiana er glade for at kunne finde en værdig aftager for Cosmus Brædstrup som har trukket sig tilbage fra landevejens og de lange turneers fortræffeligheder.

Louisianas blæsergruppe bestående af Jesper Løvdal på saxofoner, Mårten Lundgren på trompet og Vincent Nilsson på trombone og deres lange erfaring sammen fra utallige bands høres med det samme.

Louisiana spiller swingende musik fra bl-a. Duke Ellingtons repertoire, men også gamle traditionelle klassikere som “Sweet Georgia Brown”, som i Daimis version hedder “Søde Yrsa Bruun”. Selvfølgelig kommer publikum også til at høre en række af de numre som har gjort Daimi berømt igennem tiderne.

Daimi og Louisiana jazz er et levende orkester, der fanger publikum i alle aldre.

Indgangen åbner en time før alle koncerter med fairtrade-, øko- og kunsthåndværkermarked

– i tilfælde af regn og blæst flyttes koncerten indendørs.
Arrangeret af Brovst Musikforsyning

Køb/bestil billet
Lørdag den 13. juli 2019
, kl. 12.30. (Entré: 195 kr)
Skovsgård Hotel, Hovedgaden 26, Skovsgård, Brovst

kilde: Kultunaut

Om forfatteren

Avatar

Kristina Kjærgaard Hansen

Journalist, som elsker at skrive om alt der omhandler mad og kultur. Født og opvokset i Flegum, Jammerbugt - men har boet i Aalborg de sidste 11 år. "Jammerbugt vokser på mig, for hver gang jeg kommer hjem og besøger mine forældre, jeg synes området bliver smukkere og smukkere, og jeg vil altid føle mig hjemme her".

Skriv kommentar

Klik her for at poste en kommentar