Det sker Musik/koncerter

Karaoke Night på Cheers i Blokhus

Er der gået en sangstjerne tabt i dig, som kom til Karaoke Night på Cheers i Blokhus Fredag aften. Hop op på scenen og syng med på hits fra de sidste 50 år, det bliver en aften fyldt med hygge, god musik og et par grin eller to.

Cheers er en engelsk pub i Blokhus, sommerbyen med mere en 1 million besøgende hvert år. Baren har haft åbent i mere end 10 år, og kan derfor pryde sig af at være en af de ældste restauranter i området.

Restauranten tilbyder naturligvis en bred række af klassiske engelske pubretter som fish & chips, ribs, fries og meget mere. Alle retterne er hjemmelavede efter engelske traditioner, og med en hemmelig opskrift på BBQ-sauce til deres famøse ribs, er der bestemt noget at komme efter.

Se deres lækre menukort lige her: Cheers Old English Pub Menu

Derudover byder pubben også på et bredt udvalg af engelske øl som Guinness, London Pride, Old Speckle Hen, etc. og en specialøl beer, der er blevet opkaldt efter baren: Cheers Beer.

Hvor og hvornår:
Fredag den 23. august 2019
Kl. 21.30 – 23.30 . (Fri entré)
Cheers, Torvet 18, Blokhus

Hjemmeside: Cheers old English Pub

Tags

Om forfatteren

Avatar

Kristina Kjærgaard Hansen

Journalist, som elsker at skrive om alt der omhandler mad og kultur. Født og opvokset i Flegum, Jammerbugt - men har boet i Aalborg de sidste 11 år. "Jammerbugt vokser på mig, for hver gang jeg kommer hjem og besøger mine forældre, jeg synes området bliver smukkere og smukkere, og jeg vil altid føle mig hjemme her".

Skriv kommentar

Klik her for at poste en kommentar

Instagram

Instagram has returned empty data. Please check your username/hashtag.

Facebook

Facebook Pagelike Widget