Det sker Din kulturguide For børn Kultur Musik/koncerter

GUIDE: Din weekend i Jammerbugten uge 32

foto: Vesterhavsrock

FREDAG D. 2 AUGUST

Vandretur inkl. frokost med Feriecenter Slettestrand
Kom med på en guidet vandretur til nogle af Slettestrands små naturperler. Undervejs skal vi sanke af naturens spisekammer og opdage nogle af de mange fantastiske smage, der gemmer sig i naturen. Efter vandreturen skal vi lave en lækker frokost over bål. Dette vil som udgangspunkt ske udendørs, men hvis vejret ikke tillader det bruger vi Madsmedjens brandefyrede ovne. Oplevelsen inkl. frokost koster 135,-/barn og 230,-/voksne. Er du ophold inkl. forplejning er pris 75,-/barn og 125,-/voksne.

Husk at tilmelde dig i receptionen på Feriecenter Slettestrand eller ved at sende en mail til mail@slettestrand.dk

foto: Feriecenter Slettestrand

Fisk og Skaldyrsbuffet på Futten i Blokhus
Futtens store fiske og skaldyrsbuffet, laves kun 2 gange om året, derfor er det vigtigt at reservere bord til dette arrangement. Her får du en unik mulighed for at gå ombord i alskens lækkerier fra havet. Der bliver et udvalg af krabbeklør, østers, pil selv rejer, jomfruhummere og meget mere.

Skaldyrsbuffet 395,- pr. Person
Bestil bord på 98248203

fotos: Futten

Rock By Night i Fjerritslev
Hele Fjerritslev by er klar til Vesterhavsrock som løber af stablen lørdag d. 3 august, og afholder derfor en god gang opvarmning til weekendens store fest. Der bliver livekoncert på torvet, og Renés Vin og Grønttorv står fx klar med en vaskeægte “Rock Burger” i deres pop-up køkken fra kl. 17. Her får du en rustik burgerbolle med 200 grams kulgrillet saftig okseburger, cheddar ost, bacon, BBQ sauce og meget mere.

Bodegaaften på Gjøl Kro
Almindeligvis holdes Kroen ikke åben som bar/bodega, men de har med stor succes, afholdt Bodegaaftener den første fredag i måneden i næsten et år nu, fortæller kromutter Lise-lotte Buch. Kom og hyg fredag d. 2. august fra kl. 20:00 når Søren laver kroen om til en hyggelig bodega med de gode gamle numre fra jukeboxen.

Gæsterne hygger sig gevaldigt, og der bliver raflet og spillet en masse forskellige spil. Der er selvfølgelig også åbent i baren, så der er rig mulighed for at skåle i en sjus eller en kold bajer.

Hvor: Gjøl Kro
Hvornår: Fredag d. 2 august fra kl. 20.00

LØRDAG D. 3 AUGUST

Vesterhavsrock i Fjerritslev
Igen i år er Vesterhavsrock klar med et tæt pakket program fyldt med musik for alle aldre. Kom og oplev når Fjerritslevs smukke skov bliver fortryllet med masser af god musik og glade mennesker. Der er stadig åbent for billetsalg, så du kan nå det endnu og vejrudsigten lover maser af solskin og helt op til 24 grader.

Se programmet her: Vesterhavsrock Program 2019
Køb billet her: Vesterhavsrock.dk

Gratis Sauna på Ejstrup Strand / Tranum Klit Camping
Kom og oplev kombinationen af sol, sand, vand og sauna i skøn forening, når Danske Naturister MidtVest stiller en mobilsauna op på stranden ved Ejstrup. Det er gratis at benytte saunaen, hvor der med mellemrum vil være mulighed for at opleve saunagus. Der vil være kaffe og the hele dagen. Hvis du er nysgerrig på hvad naturisme er, så er du også velkommen til bare at komme og få en kop kaffe og en snak.

Til aften tændes grillen, hvor der er mulighed for at grille sin mad, hvilket man selv skal medbringe sammen med drikkevarer.
Saunaen er tændt på stranden i tidsrummet kl. 15-18 og på Tranum Klit Camping fra kl. 19. Nedkørsel til stranden sker for enden af Sandmosevej og saunaen er herefter placeret lidt nord for nedkørslen.

Tilmeld begivenheden på Facebook lige her

foto: Danske Naturister Midt/Vest

Outdoor Festival i Saltum 2019
Outdoor festivalen er stadig i fuld vigør på lørdag. Kl. 10 åbner festivalpladsen og helt til kl. 14.00 er der fiskekonkurrence. Du får muligheden for hestevognskørsel, og Sanne fra “Alene i Vildmarken kommer og holder foredrag. Det Vildmarks-Jon kendt fra samme program, som står bag arrangementet og du kan tilmelde dig begivenheden på Facebook lige her: Outdoor Festival i Saltum 2019.
Entré prisen er kun 25,- pr. dag.

SØNDAG D. 4 AUGUST

Blokhus Marathon 2019
Kom og løb Danmarks smukkeste motionsløb – og ta´ gerne familien med ud og løbe! Blokhus Marathon er et motionsløb i særklasse i sommerlandskabet i og omkring Blokhus. Her løber du på hyggelige skov- og grusstier, i naturskønne klitter, langs det vilde Vesterhav på brede, hvide sandstrande – og mens benene arbejder for dig, kan du forkæle dine sanser med synet og duftene af et stykke af Danmarks smukkeste natur. Langs ruten og på Blokhus Torv midt i byen hepper de sommerglade feriegæster og familie og venner på dig. Og jublen bliver ikke mindre af, at du krydser målstregen.

Læs mere på Facebook lige her: Blokhus Marathon 2019


Kirkegang – Lerup Kirke
Med udgangspunkt fra kirken sendes kirkegængerne under et tema ud på en lille vandring i området omkring Fosdalen og Lien med forskellige indslag undervejs til eftertanke. Tilbage i kirken afsluttes der med en lille nadvergudstjeneste.

Her får du mulighed for at opleve naturens egen grønne katedral i forbindelse med en gudstjeneste. Ved kirkeGANG mødes man således ved kirken – den af sten – og sendes efter en kort indledende gudstjeneste ud vandring i den nærliggende natur. Denne gang bliver der tale om en skøn aftentur i området omkring den fantastiske Fosdalen og den lige så mageløse Lien, hvor landskabet skal opleves i sin højsommerdragt.

Lerup-Tranum-Koldmose Menighedsråd byder alle hjerteligt velkomne til en vandretur i naturens egen kirke.

Om forfatteren

Avatar

Kristina Kjærgaard Hansen

Journalist, som elsker at skrive om alt der omhandler mad og kultur. Født og opvokset i Flegum, Jammerbugt - men har boet i Aalborg de sidste 11 år. "Jammerbugt vokser på mig, for hver gang jeg kommer hjem og besøger mine forældre, jeg synes området bliver smukkere og smukkere, og jeg vil altid føle mig hjemme her".

Skriv kommentar

Klik her for at poste en kommentar