Din kulturguide Kultur Oplevelser

GUIDE: Din weekend i Jammerbugt

GO! Jammerbugt

FREDAG D. 26 JULI

Sommerjazz på Strandhotellet Blokhus
Det er med stor begejstring at Strandhotellet Blokhus endnu engang præsenterer Blokhouse Vintage Jazz Band på Strandhotellet. Koncerten er gratis, og spiller i dag fra kl. 14-16.15. Koncerten vil finde sted i deres solrige gårdhave, hvor der under hele seancen vil blive serveret frokost og drikkevarer a la carte fra deres frokostkort.

Det er nødvendigt med bordreservation på tlf.: 70 26 00 15 eller info@strandhotellet-blokhus.dk. Se Begivenheden på Facebook her.

Aabybro By Night
Der vil hele dagen være masser af tilbud i byens butikker. Byen vil fra kl. 17.00 være afspærret og der vil herefter være masser af aktiviteter i byen for både store og små. Fx kommer Lune Carlsen og spiller nogle af Kim Larsens utallige hits kl. 20.30. Derudover inviterer Cafe Rohde på en lækker By Night Buffet til kun 149 kr. Buffeten er åben mellem 17-21, og du kan reservere bord her: https://book.dinnerbooking.com/dk/da-DK/book/index/761/2

LØRDAG D. 27 JULI

Pilefestival Bratskov
For 13. gang (2019) i træk arrangerer Jammerbugt Flettekreds Pilefestival Bratskov i Nordjylland. Denne Pilefestival ligner ikke de øvrige festivaler, som vi kender. Festivalen foregår kun én dag, nemlig den sidste lørdag i juli. Der må gerne medbringes egen madkurv, men der er også mulighed for at købe mad i caféen eller et sted i byen.

Pilefestival Bratskov lægger vægt på at have andre kunsthåndværk end pileflet med. Udstillerne skal gerne have et arbejdende værksted, som kan tiltrække nysgerrige gæster. Du kan læse mere om festivalen og se en liste over udstillerne på flettekredsens hjemmeside www.jammerbugtflettekreds.dk. Besøg også “flet-selv-værkstedet”.
Gratis entré og åbent fra 10.00 – 16.00.

Sommerfest i Saltum
Kæmpe torvedag fra kl. 9.00 – 17.00 med kræmmere, musik, øl fra fad og god stemning. Kl. 9.00 åbnes torvet af sidste års Nolsridder Rigmor Jensen. Mellem kl. 9.00-19.00 serveres der gratis kaffebord skænket af MENY Saltum. Fra 10.30 – 10.45 Er der sommerbanko med Sportens Venner. 3 plader for 50,- og 6 plader for 100,-. Derudover vil der være levende musik hele dagens med Thomas Ravn, Martin & Martin, Saltum Drengene og Jan Edward. Hestevognen kører også rundt i byen, og traditionen tro vil der være amerikansk lotteri.

SØNDAG D. 28 JULI

Ruska Sommerudstilling hos Tranum Strandgård Kunst- og Kulturcenter
Vel mødt til sommerudstillingen i Jammerbugtens hyggelige galleri. Billedkunster Pia Mesterton Graae udstiller under temaet ‘Ruska’ malerier – abstraktioner, som er lysende glade og farvestrålende. Hertil udsmykker keramiker Helene Stigel galleriet med smukke og nærværende værker til glæde og forundring.
Udstillingen løber til og med søndag d. 4 august 2019.
Åbningstider:
lørdage 14-17, søndage 11-17, i juli måned også torsdage og fredage 14-17.

Outdoor Festival 2019: Dansk Parakart Klub
Dansk Parakart Klub giver gratis vejledning og ture på Rødhus Strand. Det er muligt at tilmelde sig.
Tilmelding til Receptionen på Blokhus Klit Camping tlf +45 98 24 91 57

Om forfatteren

Avatar

Kristina Kjærgaard Hansen

Journalist, som elsker at skrive om alt der omhandler mad og kultur. Født og opvokset i Flegum, Jammerbugt - men har boet i Aalborg de sidste 11 år. "Jammerbugt vokser på mig, for hver gang jeg kommer hjem og besøger mine forældre, jeg synes området bliver smukkere og smukkere, og jeg vil altid føle mig hjemme her".

Skriv kommentar

Klik her for at poste en kommentar

Instagram

Instagram has returned empty data. Please check your username/hashtag.

Facebook

Facebook Pagelike Widget