Din kulturguide Kultur

Spisesteder med udsigt

Er der noget mere idyllisk end at spise med udsigt til fjord eller hav? Vi har samlet nogle restauranter i Jammerbugt, hvor du kan spise i de lækreste omgivelser med udsigt til vand.

Attrup Havnecafé:
I hverdagene kan du få traditionelle danske retter og i weekenden kan du få temabuffet. Se mere på Attrup Havne Cafe

Gjøl kro: er kendt for sine stegte ål, som de sælger rigtig mange af, men du kan selvfølgelig også få andre klassiske retter. Feks. Smørrebrød. 
Se mere på Gjøl Kro.

Strandhuset Tranum: Måske har du fulgt med i TV-serien Gutterne På Kutterne. Meget af deres fisk kommer fra de gæve kystfiskere på Thorup Strand. Når det handler om kød, går de heller ikke på kompromis, og de benytter primært danske økologiske produkter.
Deres grønt og øvrige tilbehør er af bedste kvalitet, og da
de har strenge krav til råvarerne, kan det, i sjældne tilfælde, forekomme, at enkelte retter ikke er tilgængelige. 
Se mere på Strandhuset Tranum

Sotto Vento Blokhus ligger på bakken med udsigt til havet. Her kan du nyde ægte lækre italienske pizzaer, som bestemt er et besøg værd. 
Se mere på Sotto Vento

Om forfatteren

Avatar

Kristina Kjærgaard Hansen

Journalist, som elsker at skrive om alt der omhandler mad og kultur. Født og opvokset i Flegum, Jammerbugt - men har boet i Aalborg de sidste 11 år. "Jammerbugt vokser på mig, for hver gang jeg kommer hjem og besøger mine forældre, jeg synes området bliver smukkere og smukkere, og jeg vil altid føle mig hjemme her".

Skriv kommentar

Klik her for at poste en kommentar

Instagram

Instagram has returned empty data. Please check your username/hashtag.

Facebook

Facebook Pagelike Widget