Antik Shopping

Butik Kokkedal – smukke vintagefund

foto: Go Jammerbugt

Butik Kokkedal åbnede i juli 2018, og har lige siden sidste sommer solgt antik, vintage og fine fund, samt sæbe fra Munkholm. Det var et besøg på det nærliggende Kokkedal Slot, der endte med et spontant huskøb fra ejerne Flemming og Tanjas side. 

Når du først træder ind i butikken, mødes du af duften fra de mange skønne sæber fra Munkholm. Der er en utrolig behagelig stemning, og dejlig musik lyder sagte rundt omkring i lokalet. Øjet kan ikke finde ro, fordi der er så mange flotte antikvarer og vintagefund i form af både køkkengrej, stel, keramik, møbler og meget mere.

Efter renovering af den 4500 kvadratmeter store gård, er der nu en den fineste genbrugsbutik, som Tanja bestyrer hver onsdag, torsdag, fredag og lørdag. Den lille forretning tager sig enormt godt ud her på toppen af bakken på vej ud af Torslev mod Kokkedal. Der er tænkt over enhver detalje, og der er ingen tvivl om at Tanja har styr på den gode indretning.

Når du besøger Butik Kokkedal, så glem for guds skyld ikke at kigge ud i laden også. Her finder du en masse flotte møbler. Der er alt fra spiseborde, til stole, skriveborde, chatoller, køkkenskabe og jeg kunne blive ved. Der er mange gode fund at gøre her, og du vil ikke fortryde et besøg i den lille butik i Torslev.

Åbningstider:
Onsdag: 12.00 – 17.00
Torsdag: 12.00 – 17.00
Fredag: 12.00 – 17.00
Lørdag: 11.00 – 15.00

Adresse: Kokkedalsvej 6, 9460 Brovst

Læs meget mere og se deres fine fund på Facebook og Instagram

Tags

Om forfatteren

Avatar

Kristina Kjærgaard Hansen

Journalist, som elsker at skrive om alt der omhandler mad og kultur. Født og opvokset i Flegum, Jammerbugt - men har boet i Aalborg de sidste 11 år. "Jammerbugt vokser på mig, for hver gang jeg kommer hjem og besøger mine forældre, jeg synes området bliver smukkere og smukkere, og jeg vil altid føle mig hjemme her".

Skriv kommentar

Klik her for at poste en kommentar