Mad Morgenmad

Søndagsbrunch ved Limfjorden

foto: Pixabay

Der er ikke mange om buddet når det kommer til søndagsbrunch i provinsen, men heldigvis har Attrup Havnecafé taget hånd om sagen.

Hver søndag serveres der en lækker brunch med ene af hjemmelavede specialiteter. For kun 120 kr for du både scrambled eggs, bacon, brunchpølser, skyr m. frisk frugt, hjemmelavet marmelade, små pandekager med sirup, pålæg og ost, hjemmebragt brød, smør og ikke mindst juice og kaffe. 

Den helt store bonus er caféens fantastiske beliggenhed, her kan du nemlig  sidde og nyde din den hjemmelavede brunch servering til den smukke udsigt over Attrup havn og Limfjorden. 

Foruden søndagsbrunch, arrangerer Attrup Havnecafé nogle fine aftenbuffeter ud fra udvalgte temaer. Senest blev der inviteret til spansk med både paella, lækre salater, masser af grøntsater og hjemmebagt brød.

De nye åbningstider hos sejlerens og landkrabbens mødested er:

Mandag – Tirsdag 12:00 til 20:00
Onsdag LUKKET
Torsdag – Fredag 12:00 til 20:00
Lørdag – Søndag 12:00 til 20:00

Tags

Om forfatteren

Avatar

Kristina Kjærgaard Hansen

Journalist, som elsker at skrive om alt der omhandler mad og kultur. Født og opvokset i Flegum, Jammerbugt - men har boet i Aalborg de sidste 11 år. "Jammerbugt vokser på mig, for hver gang jeg kommer hjem og besøger mine forældre, jeg synes området bliver smukkere og smukkere, og jeg vil altid føle mig hjemme her".

Skriv kommentar

Klik her for at poste en kommentar

Instagram

Instagram has returned empty data. Please check your username/hashtag.

Facebook

Facebook Pagelike Widget