Det sker Udstillinger

Blokhus og Bilerne

foto: VisitJammerbugten

Veltrimmede maskiner og hestekræfter til Blokhus og Bilerne 

29. og 30. juni mødes bilentusiasterne for 7. år i træk i Blokhus for at udstille deres biler, og for første gang strækker eventen sig over 2 dage, udtaler Jannie Ratke på vegne af Erhvervsforeningen Blokhus, som står bag eventen i samarbejde med VisitJammerbugten.

De mange særprægede og veltrimmede maskiner med de nypudsede motorhjelme stråler om kap, når der skal dystes om trofæet i publikumskonkurrencen, hvor alle kan stemme på det flotteste køretøj.

Classic og Vintage Car Day

Det hele starter lørdag den 29. juni med temaet ”Classic & Vintage Car Day” – (årgang 1984 og ældre), hvor der vil være paradekørsel fra Hune til Blokhus Torv kl. 12.30. 

Du kan se og høre bilerne mens de suser afsted i en festlig parade. Paradekørslen vil blive efterfulgt af en udstilling på Blokhus Torv frem til kl. 15.30. Der vil være en publikumskonkurrence, hvor du kan stemme på din favoritbil og samtidig vinde en køretur.

Der dystes i henholdsvis to kategorier: årgang 65 og før og årgang 66 og efter. Vinderen udtrækkes kl. 15.00.

Sports Car Event

Søndag den 30. juni er temaet ”Sports Car Event”, hvor superbiler med ekstra hestekræfter vil præge vejene i og omkring Blokhus.

Kl. 13.00 vil der være udstilling på Blokhus Torv, hvor det vil være muligt at se de eksklusive biler med høj ydeevne.

Søndag kl. 15.00 vil der igen kåres en vinder af publikumskonkurrencen. 

Udstilling af din bil

Alle er velkomne til at udstille egne biler i de nævnte kategorier.

Lørdag er der indskrivning fra kl. 12.00 ved Spar i Hune. Stenmarksvej 3, 9492 Blokhus, og søndag er der indskrivning på Blokhus Torv fra kl. 12.30 

kilde: VisitJammerbugten

Tags

Om forfatteren

Avatar

Kristina Kjærgaard Hansen

Journalist, som elsker at skrive om alt der omhandler mad og kultur. Født og opvokset i Flegum, Jammerbugt - men har boet i Aalborg de sidste 11 år. "Jammerbugt vokser på mig, for hver gang jeg kommer hjem og besøger mine forældre, jeg synes området bliver smukkere og smukkere, og jeg vil altid føle mig hjemme her".

Skriv kommentar

Klik her for at poste en kommentar

Instagram

Instagram has returned empty data. Please check your username/hashtag.

Facebook

Facebook Pagelike Widget