Det sker Sport og aktiviteter

25. maj 2019 – 50 års jubilæum og åben havn i Attrup

foto: Go Jammerbugt

Havnens Dag, der holdes i Attrup lørdag 25. maj, bliver ekstra festlig i år. Attrup Bådelaug fejrer nemlig samme dag sit 50 års jubilæum, og det sker bl.a. med spisning i festteltet om aftenen, hvor alle interesserede er velkomne til at deltage.

Det er andet år, Attrup er med i Havnens Dag, der også har betegnelsen Vild med Vand. Projektet blev lanceret i 2015 i samarbejde mellem Foreningen af Lystbådehavne i Danmark og Dansk Sejlunion med støtte fra Nordea-fonden.

Cirka 80 Vild med Vand-havne er med i projektet i år. Formålet er at give de besøgende et indblik i de aktivitetsmuligheder, der er i lystbådehavnene, og dermed øge interessen for klubliv og sejlads.I Attrup begynder Havnens Dag allerede kl. 10, og de besøgende får mulighed for at komme om bord på en halv snes sejlbåde og motorbåde og få en snak om livet til søs. Det bliver også muligt at få en sejltur.

Man kan også få et indblik i, hvordan man dyrker og tilbereder muslinger. Og der bliver en udstilling om havnen, fjordens fisk og de fiskeredskaber, der er brugt gennem tiden.

Der opstilles tre telte, og her kan man hygge sig med kaffe, øl, vand og smage den populære havnepølse. To gange om eftermiddagen – klokken 13.30-14 og 14.30-15 – kan man samtidig lytte til musik fra det 18 mand store Øland Show Band.

Attrup Bådelaug har i jubilæumsåret 40 medlemmer og 30 større fartøjer i havnen.

Kilde: Fjerritslev Ugeavis

Tags

Om forfatteren

Avatar

Kristina Kjærgaard Hansen

Journalist, som elsker at skrive om alt der omhandler mad og kultur. Født og opvokset i Flegum, Jammerbugt - men har boet i Aalborg de sidste 11 år. "Jammerbugt vokser på mig, for hver gang jeg kommer hjem og besøger mine forældre, jeg synes området bliver smukkere og smukkere, og jeg vil altid føle mig hjemme her".

Skriv kommentar

Klik her for at poste en kommentar

Instagram

Instagram has returned empty data. Please check your username/hashtag.

Facebook

Facebook Pagelike Widget