Det sker For børn Musik/koncerter

18. april 2019 – Fårup Sommerland åbner i påsken

foto: Fårup Sommerland

Fårup Sommerland åbner op i påsken for første gang nogensinde, og det bliver med et brag af en fest. X Factor vinder Kristian Kjærlund kan opleves både torsdag og fredag sammen med sine medfinalister Benjamin og Live.

Fårup Sommerland tager forskud på sæsonen i år, og inviterer gæster ind til påskehygge for første gang. Heldigvis er vejret med dem, da påskevejret lover både sol og +18 grader de fleste dage.

Påsken fejres med et brag, når de tre finalister fra årets X Factor kommer og gæster eventpladsen både torsdag d. 18 april og fredag d. 19 april kl. 13 begge dage.

Pressefoto: Lasse Lagoni/TV 2

Derudover kan I komme ind og nyde de spirende forårsfornemmelser med hele familien, og deltage i påskeaktiviteter for både store og små. Der vil være farverige påskeæg, koncerter, nye forlystelser som Motorbøllen og Nøddesvinget, påskeliljer og MC’ere som indtager parken i påsken. 

Parken holder åbent d.18.-22. april fra 10:00-18:00 alle dage!
Entréen er gældende efter de normale priser samt sæsonkortholdere.

Læs meget mere om påsken i Fårup Sommerland ligeher

Om forfatteren

Avatar

Kristina Kjærgaard Hansen

Journalist, som elsker at skrive om alt der omhandler mad og kultur. Født og opvokset i Flegum, Jammerbugt - men har boet i Aalborg de sidste 11 år. "Jammerbugt vokser på mig, for hver gang jeg kommer hjem og besøger mine forældre, jeg synes området bliver smukkere og smukkere, og jeg vil altid føle mig hjemme her".

Skriv kommentar

Klik her for at poste en kommentar